Hoekbank Marx

Maak kennis met één van onze nieuwste aanbiedingsmodellen: Hoekbank Marx! Een model dat garant staat voor een hele avond ontspannen tv kijken! Wat een plaatje niet?

Er zijn veel soorten robuuste banken, maar één van de belangrijkste kenmerken is toch de vormgeving. Een robuuste bank hoeft niet perse groot te zijn, maar oogt wel groot. Bijvoorbeeld door brede armleuningen en/of diepe zittingen. Gecombineerd met een paar zachte kussens nodigt het robuuste model Marx enorm uit om heerlijk op neer te ploffen na een lange dag werken of voor een filmavondje met het hele gezin.

Ook wanneer je bezoek hebt, kun je op de bank plaatsnemen, want je hoeft een goed gesprek niet uit de weg te gaan: je kunt elkaar namelijk gewoon aankijken. Kortom, hoekbank Marx is heerlijk om met de familie in te relaxen, of om een fijn gesprek te voeren met je beste vrienden.



Bank Marx is uitgerust met een nosag vering en een koud schuimlaag wat zorgt voor een geweldig zitcomfort.

Wat is een nosag vering?

De naam ‘nosag’ vindt zijn oorsprong in het Engelse ‘No sag springs’. Dat zijn – letterlijk vertaald – veren die niet inzakken. Doordat de veren elektrisch gehard zijn, zorgen ze zonder problemen voor een jarenlange kwaliteit bij het zitmeubel. Zonder inzakken van de vering dus!

Wat is een koudschuim laag? Koudschuim heeft een open en onregelmatige celstructuur waardoor het materiaal, beter ventileert, veerkrachtiger is en vooral veel langer mee gaat.


Een hoekbank is perfect in kleinere ruimtes, maar ook in grote. Sterker nog, een hoekbank is uitermate geschikt om een grote ruimte te verdelen in meerdere delen. De bank is daarbij de scheidingswand en breekt zo de kamer. Door de bank middenin een ruimte te zetten, maak je van de bank de blikvanger van je interieur! Een mooie aankleding van de bank doet ook veel met het aangezicht. Comfortabele kussens en mooie plaids maken van de bank jouw bank.

Combinatie tips:

  • Plaats de bank Marx op een groot vloerkleed. Hiermee creëer je een soort ‘woon eiland’ in je woonkamer! Het is ook een mooie manier om de kleuren van de muren, bank en accessoires dichter bij elkaar te brengen wanneer alle kleuren subtiel terugkomen in het kleed.
  • Met ronde salontafels creëer je een speels effect. TOPTIP: combineer met lage tafels zodat de bank de eyecatcher blijft.
  • Fleur de Marx op met mooie sierkussens en plaids. Hiermee kun je per seizoen de bank (én woonkamer) een nieuw leven inblazen.

Dit robuuste model is nu uit voorraad leverbaar! Dit betekend dat deze dus snel bij jou thuis zou kunnen staan. Uitgevoerd in een sterke en stoere microvezelstof met een lederlook. Erg sterk en lekker makkelijk schoon te maken.
Leverbaar in drie prachtige kleuren: Cognac, Olijfgroen en Antraciet.

Ben je geïnteresseerd geraakt in hoekbank Marx? Bekijk dan hier de opties online.

Advies nodig? Onze Stylistes helpen u graag met het maken van de juiste keuzes!
Wij kunnen ons namelijk erg goed voorstellen dat het soms lastig kan zijn om de juiste combinatie in materiaal, maten en kleuren te vinden. Hier helpen wij dan ook graag mee!

Share this post